Jumaat, 19 Ogos 2011

"Kikis Teman Lelaki FB- Isteriku Playgirl"

Macam yg kita dengar cerita mengenai Facebook... Tapi bagi Cik Jah la FB ni banyak sangat kegunaanya tapi kalau kita guna dijalan yang betullah... , nie petikan daripada akhbar metro hari nie :

ISTERIKU PLAYGIRL | KIKIS DUIT LELAKI DALAM FACEBOOK , isteriku playgirl , isteriku playgurl , isteri kikis duit suami , isteri kikis duit orang , perempuan kikis harta , isteri curang dengan orang , isteri curang , isteri ada boyfriend , isteri kikis harta fb , isteri kikis harta lelaki facebook

JOHOR BAHRU: “Saya terpaksa membuat pendedahan mengenai sikap isteri yang mengikis wang kekasihnya bagi menyelamatkan lebih 10 lelaki yang dijeratnya,” dakwa Nawab, 36, di sini, semalam.
Menurut Nuar, isterinya, Nadia yang bekerja kilang sesuai digelar ‘playgirl’ berikutan sikapnya yang gemar memikat dan memperdaya lelaki tanpa mengira status mereka untuk dikikis.
Nawab yang tinggal di Larkin mendakwa Nadia mengaku bujang untuk memastikan dirinya sentiasa laku ketika menjerat mangsa.
“Sejak berkahwin dengan Nadia kira-kira lima bulan lalu, saya tak pernah mengesyaki perangainya yang ‘kaki lelaki’.
Nadia sering menghabiskan masa melayari laman sosial facebook dan daripada situ dia mencari mangsa,” katanya.

Cik Jah harap la kepada kaum2 ibu2 @ kaum isteri2 jangan lah kita suka sangat nak mengejar kebendaan kat dunia ni sb apabila kita pergi nanti semua tu akan kita tinggalkan juga.... jadilah wanita .,isteri, dan anak yang sebaik mungkin....walaupun hidup ni penuh dengan dugaan dan godaan
sumber : Harian Metro

Tiada ulasan:

Catat Ulasan